Aanvragen Partnernetwerk

 

Samen met onze partner Positief Wonen gaan wij gaan deze drempel wegnemen door u het uitzoekwerk uit handen te nemen en door te laten zien dat de investering vaak lager is dan verwacht. Na het maken van uw afspraak ontvangt van ons een link naar onze Greenscan. 

In deze omgeving kunt u eenvoudig van alles terugvinden betreffende uw verduurzamingstraject. U vindt hier het Duurzaamheidsrapport, de verschillende offertes, de status van gemaakte afspraken met installateurs en nog veel meer.

 

Start formulier

 

Letselschade is al vervelend genoeg: u zit niet te wachten op alle rompslomp die bij het claimen ervan komt kijken. Onze partner Smart Letselschade neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen. Op een persoonlijke en transparante manier.

U meldt hier uw letsel, Smart Letselschade neemt contact met u op, één van hun juristen komt bij u op bezoek en uw claim wordt gestart. En ons kantoor houdt een vinger aan de pols!

 

Start formulier

 

KlikKlaar is een Partner van Finance partner waar wij graag mee samenwerken. Klikklaar is gespecialiseerd in het checken van personen en bedrijven als het gaat om UBO, PEP, WWFT, kredietwaardigheid en IBAN-naamcheck. Zodat u zeker weet dat uw klant een betrouwbare persoon is of leverancier een betrouwbaar bedrijf.

U kunt zich hier aanmelden, de benodigde credits aankopen en starten met de checks!

 

Start formulier

Voor het goedkoop verkrijgen van een energielabel werkt Finance partner graag samen met Homekeur. Homekeur is volledig gecertificeerd, werkt professioneel, snel én efficient. Een aanvraag regelen zij snel!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Homekeur BV werkt uiteraard met gediplomeerde adviseurs en conform BRL9500 certificaat.

 

Bij de aankoop van uw woning is het altijd verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo koopt u geen kat in de zak. Samen met onze partner Homekeur kunnen wij dat snel voor u regelen!

 

 

 

 

 

Finance partner doet méér voor haar klanten. iZiWEB is onze partner, gespecialiseerd in website development, content management, online marketing en social media marketing.

iZiWEB spreekt heldere taal en werkt aan uw online rendement. Als onze klant profiteert u van scherpe tarieven en voorwaarden. Finance partner maakt het voor haar klanten mogelijk om tegen sterk gereduceerd tarief gebruik te maken van de diensten van iZiWEB.

Heeft u een website nodig, een webshop? Wilt u een Google Ads campagne of een LinkedIn campagne opzetten? Heeft u hulp nodig bij uw online marketing strategie? Bij iZiWEB bent u in goede & professionele handen.

Op alle diensten van iZiWEB heeft u 25% korting. Vraag naar de voorwaarden.

 

Start aanvraag

Finance partner biedt u graag deze service aan. Te veel particulieren met een eigen woning krijgen een veel te hoge aanslag WOZ. Onze partner Bezwaarmaker.nl maakt gratis bezwaar voor u als particuliere woningbezitter. Als het bezwaar gegrond is betaalt uw gemeente de kosten op grond van het wettelijk stelsel.

Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen draagt Bezwaarmaker.nl de kosten van de procedure (No Cure No Pay). Dit maakt de dienstverlening van Bezwaarmaker.nl zo bijzonder. Wat het u dus kost? Helemaal niets!

 

Start formulier