Vonk verzekeringen

Onze organisatie streeft naar een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Voor relaties die graag  geholpen willen worden met hun schadeverzekeringen werken wij intensief samen met Vonk Verzekeringen uit Veghel. Zij hebben dezelfde waarde van werken. En zijn zeer deskundig in hun werk.

Ciao Cycling Uden

Cycling Uden is een vereniging die wij sponseren en een warm hart toedragen!

Zij  zijn een groep fietsers met de kern in Uden Zuid. Die het leuk vinden om er samen op uit te trekken. Fanatiek wielrennen en mountainbiken. Ambitieus, sportief maar zeker ook gezellig. Onderweg wordt er altijd gestopt voor koffie en iets lekkers.

AOV ZZP

Aov-zzp.nl is dé onafhankelijke AOV Specialist: AOV Advies, AOV Vergelijk en het afsluiten van uw AOV verzekering voor zelfstandigen. Deze drie keiharde garanties biedt AOV ZZP  wanneer jij ons inschakelt voor jouw Persoonlijk AOV Adviesrapport: Kwaliteitsgarantie op ons Persoonlijk AOV Advies Rapport (niet goed geld terug).

Wij garanderen de voordeligste premie: zo betaal je nooit teveel.

Ook na afsluiten van de verzekering garanderen wij service: (als het nodig is vechten wij samen met jou een robbertje met de verzekeraar uit, wij behartigen immers jouw belangen jij bent tenslotte onze klant!)

Wij helpen zelfstandig ondernemers een goede én betaalbare AOV Verzekering te verkrijgen. Maak nu snel zelf een onafhankelijke AOV Vergelijk! Of vraag hier Jouw Persoonlijk AOV Advies Rapport aan.